Bærekraftsrapportering på agendaen

oktober 31, 2023 TUIL Fotball

Torsdag 16 november skal flere bedrifter i The Walk starte et løp over 8 måneder som skal gjøre alle i stand til å kunne rapportere på bærekraft.

Alle tall og analyser viser at vi her i nord er kommet mye kortere i dette arbeidet enn resten av landet, og erkjennelsen av at dette arbeidet er viktig for fremtidig konkurranseevne, samt at fristene begynner nærme seg begynner å slå inn hos de fleste.

Formålet er å gi deltakervirksomhetene innsikt og verktøy for å starte rapporteringsarbeid i egen virksomhet. Gjennom aktiv deltakelse og åpen dialog vil vi sammen gjennomgå de mest sentrale rapporteringsstandardene for bærekraftsrapportering, gi innsikt i arbeid med klimaregnskap, arbeidet med vesentlighetsanalyse som startpunkt for strategi og rapportering, vurderinger av åpenhetslov og forberedelse til kommende rapporteringskrav fra EU.

Samling 1 - Harila-2-2

Vi i TUIL har et ønske om kunne ha vår første rapport klar i løpet av 2024 og har startet jobben. Med erfaringer fra tidligere samlinger, så vil vi hente både inspirasjon og kompetanse fra de andre bedriftene i nettverket hvor stikkord som deling av erfaring og kompetanse blir en del av læringskurven.

Vi samarbeidspartner @BDO står for det faglige innholdet over disse månedene, og vil på samme måte lose oss godt igjennom et forholdsvis krevende spekter av innhold.

Les også: Ledelse og bærekraftsrapportering henger sammen

Share This: