Livlig vintersesong på Tromsø Lodge & Camping

februar 8, 2024 TUIL Fotball

Helårsturismen i Tromsø har gjort Tromsø til et yndet reisemål for folk fra hele verden. Tromsø Lodge og Camping har med sin beliggenhet nært sentrum, friluft og aktiviteter en stor mengde turister gjennom hele året. I tillegg opplever vi at folk i og rundt Tromsdalen i stadig større grad bruker oss til samlingsplass på dagtid, og det er vi glade for.

På Tromsø Lodge & Camping er den travle vintersesongen i full sving. Våre gjester strømmer til fra alle verdenshjørner, og alle deler en felles grunn – å oppleve den fantastiske arktiske vinteren. Å bevege seg så langt mot nord som vi er, åpner døren for en helt ny opplevelse, og for mange av våre gjester er dette deres første møte med snø og vinter. Hittil i 2023 har vi hatt over 68.000 gjester boende fra mer enn 80 nasjoner – der alle kontinentene er representert. Det snakkes alle verdens språk rundt frokostbordene på campingen, alle er ivrige etter å bli kjent med byen vår.

Å bli vitne til det fantastiske nordlyset står høyt på ønskelisten for våre besøkende. Campingens beliggenhet gir dem en eksklusiv mulighet til å oppleve naturfenomenet på nært hold, og ofte blir dette et uforglemmelig høydepunkt i ferien. Vi reklamerer med at det er bare å kikke ut av vinduet så ser du nordlyset, og skiløypa står klar døgnet rundt på vinteren.

Våre gjester ønsker ikke bare snø, men de ønsker seg autentiske arktiske opplevelser. Hundesledekjøring gir dem en følelse av fart og frihet gjennom de snødekte landskapene. Våre samarbeidspartnere lar turistene kjøre sleden selv, og gir dem en uforglemmelig opplevelse. Samiske opplevelser gir dem innblikk i den rike kulturen i vår region, det å oppleve Rudolf på så nært hold var helt utenkelig før de kom til Tromsø. Heldigvis er kommer hvalen tilbake år etter år i nordfylket vårt, og gjestene våre drar ut på cruise får å oppleve disse majestetiske dyrene i deres naturlige element. Dette er desidert den kuleste opplevelsen en kan skrive hjem om!

For mange av våre gjester markerer besøket her deres første møte med kulde og vinter. Den knitrende følelsen under føttene og det hvite teppet som dekker landskapet skaper et minne for livet, og vi er stolte av å være vertskapet for denne unike opplevelsen.

Vi på Campingen står på hver dag for våre gjester, og strekker oss langt for å gjøre oppholdet deres minneverdig. Vi hjelper dem med å booke aktiviteter slik at de får oppleve alt det artige vi har her i nord – alt ifra de storslåtte naturopplevelsene til de lokale kulturinnslagene.

Share This: