The Walk med høstoppstart

september 12, 2023 TUIL Fotball

Etter en lang og god sommerdvale, så var det oppstart i The Walk nettverket tirsdag 5 september.

Samlingen var lagt opp til korte presentasjoner/diskusjoner og var satt fra 08:30-10:30.  Hele tanken bak The Walk er et operasjonelt nettverk som deler på kompetanse og erfaringer, strategiutvikling og implementering knyttet til bærekraft. 

SNN ved Ragnhild og Tor Magne startet med en spennende seanse, som klart og tydelig viser hvilke utfordringer SNN står ovenfor, men også hvilke krav de kommer til å stille til sine kunder og samarbeidspartnere fremover.  Mange av oss i salen kjente nok på innholdet, og mye av dette ga oss nok motivasjon til å fortsette arbeidet med bærekraft - for incentiver til å gjøre det er det nok av.

Ida fra Clarion Hotel The Edge presenterte hvordan de jobber på hotellet med å ta ned bærekraft initiativ i bedriften i hverdagen, og det var en spennende og interessant seanse, som ble toppet av bærekraftstavlen i frokostsalen.

Ida Jakobsen-

Thomas fra Barlindhaug Eiendom, kom på besøk og fortalte hvordan de fra en eiendomsutviklers ståsted jobber med bærekraft. De er allerede i gang med rapportering, og kommer til å jobbe videre med dette. Spennende å høre fra en av de største aktørene og et hyggelig bekjentskap.

Jonas Simonsen fra NAV Troms og Finnmark avsluttet seansen med en spennende historie fra Finnmark, samt ga oss en god utfordring med tanke på rekruttering og ungdom - gi folk en sjanse og mulighet, spille på lag og finne de gode løsningene.  Nok et nytt bekjentskap i gjenget, det oset entusiasme og engasjement, og vi sees igjen. 

PS! Samfunnsløftet har satt av 200 millioner til grønn omstilling i nordnorsk næringsliv for 2023, og det er over 100 millioner igjen her :-)

 the-walk-siteicon-512px

 

Share This: