TUIL Treningssenter - for alle!

desember 9, 2022 TUIL Fotball

TUIL Treningssenter

- Treningssenteret for alle!

Etter fjorårets suksess med nyåpning av lokaler i tredje etasje, har vi i år hatt et større fokus på utvikling av konsepter for medlemmene våre. 

Mesteparten av 2022 har gått med til å utvikle timeplanen, og få på plass et solid tilbud av gruppetrening. Medlemsmassen har vokst, og vi ser en klar økning i medlemmer som ønsker å trene gruppetimer. 

Det segmentet som har vokst raskest er seniorgruppa vår – for en gjeng sprekinger! Her ser vi oss nødt til å øke tilbudet fra to timer pr uke, til fire timer pr uke. 

Vi har også gjort en innsats for å løfte kvaliteten på våre Mor&Barn timer. Thale, som er instruktør og ansvarlig for treningssenteret, har gjennomført og bestått kurs som «pre/post-natal trainer». Som Personlig Trener betyr det at hun nå er sertifisert innen trening før og etter graviditet, og mødrene kan være trygge på at de får gode råd og veiledning på trening.   

 Vi har også fått på plass flere ettermiddag- og kveldstimer, her ser vi fulle lister fra uke til uke, og flere timer er planlagt fra og med januar. Vi satser på å starte nyåret med tidenes timeplan! Og håper flere får øynene opp for effektiv og tidsbesparende trening i gruppe.

Samarbeidet med ABEL fortsetter inn i 2023, og Personlig Trening er et område vi vil satse stort på til neste år. ABEL har, i likhet med resten av treningsbransjen, stort søkelys på «Trening på grønn resept». 

 Den norske folkehelsen står overfor flere utfordringer, deriblant inaktivitet, fedme og psykisk uhelse. Fysisk aktivitet og trening fremmer god helse, gir overskudd og er et viktig og veldokumentert virkemiddel i forebygging og behandling av flere diagnoser og tilstander. Treningsbransjen som en samlet spydspiss har vært på stortinget og oppfordret myndighetene om samarbeid, slik at flere kan få mulighet til å være fysisk aktiv. Dette betyr at vi kanskje på sikt kan se fastleger henvise pasienter til treningssentrene, slik at de kan få profesjonell hjelp fra f.eks. Personlige trenere uavhengig av økonomisk situasjon. 

Dette er noe vi i TUIL Treningssenter heier helhjertet på! Og vi vil bidra der vi kan. Derfor vil vi tilby reduserte priser på Personlig Trening fra januar. Og vi vil alltid ha gratis veiledning og omvisning i studio. 

Prosessen med å ansette flere trenere er i gang, og vi gleder oss til å presentere disse fortløpende. Så er du enda ikke medlem på TUIL Treningssenter, fastlandets triveligste treningssenter, så er det på tide å bli det nå. Du kan melde deg inn ved å gå på www.tuil.no.  Vi sees på trening! 

Share This: