Turnering, anlegg og frivillighet

januar 28, 2024 TUIL Fotball

Siste helgen i januar inviterte TUIL Fotball`s damelag til jenteturnering på TUIL Arena.

TUIL Arena ble ferdigstilt 2020, og har de siste årene vokst/etablert seg varm, og behovene for arrangementer/turneringer i en by som Tromsø er store. Ønsket om å ha en turnering til - bare for jenter - har vært etterspurt, og vi arrangerte dette for første gang i år.

Vi håper på 30-40 lag, men måtte melde stopp da vi hadde nesten 70 påmeldte lag i aldersklassen 6-12 år, og en fullstappet helg med herlig aktivitet. Vi høster stadig nye erfaringer knyttet til klubbdrift og bærekraften i frivilligheten som gjør det mulig å lage gode og minnerike arrangementer.

Det å skape oppslutning og tilhørighet som gjør at klubb og frivilligheten skaper flotte arrangement og et godt klubbmiljø som man trives i er viktig i ethvert lokalsamfunn, og dette jobber både TUIL og andre klubber med hver eneste dag.

TUIL jente lagbilde

I et moderne og travelt samfunn, så har vi fortsatt troen på at frivilligheten står sterkt, og litt av utfordringen eller muligheten er å legge til rette for denne på en veldig god måte. Samfunnet endrer seg, og det påvirker også oss.

Derfor gir det ekstra motivasjon og energi til å jobbe videre med gode lokalmiljøer, når vi får være med å arrangere slike arrangementer som vi har hatt her i helgen.

 

Share This: