Avsluttende samling i The Walk

mars 22, 2023 TUIL Fotball

Tirsdag 21 mars avsluttet vi den fjerde av fire samlinger i bærekraftnettverket "The Walk".

Deltakerne har gjennom 7-8 måneder jobbet sammen rundt temaet "bærekraft". Med utgangspunkt i FNs bærekraftsmål vil deltakerne gjennom bevisstgjøring, ny kunnskap og metoder få en helt unik kompetanse for å kunne komme i gang med bærekraftsarbeidet i egen virksomhet.

Formålet med programmet var å sette deltakervirksomhetene i stand til å jobbe med egen bærekraftstrategi og forretningsutvikling, og sikre at deltakerne gjennom oppgaver og konkrete handlinger kan gjøre bærekraft relaterbart for egen drift og involverer hele organisasjonen i arbeidet.

Gjennom engasjement, åpenhet, samhandling og utfordring vil vi sikre at deltakere kommer i gang med sitt arbeid og samtidig blir inspirert av virksomheter som har kommet lengre i prosessen. Sentralt i nettverket har  prinsippet om samarbeid stått, og det har vært lagt opp til at deltakerne kan utforske samarbeidsmuligheter internt i nettverket med mål om felles utvikling og samhandlingsprosjekter.

Les også: Bedrifter samles om bærekraft

Prosjektet har bidratt til:

Identifisering av muligheter og gjennomføring av tiltak som skal styrke egen forretningsstrategi og - modell

Styrke eget markedspotensial og egen konkurransekraft

Gjøre bærekraft  til konkrete og relaterbare handlinger

Synliggjøre hvordan bærekraftsmålene gjør det mulig å skape lønnsom utvikling og samarbeid på nye arenaer

Fine nye samarbeidspartnere for forretningsmessig utvikling.

Verktøy og gode arbeidsmetodikker til å kunne jobbe med bærekraft i egen virksomhet.

Vi takker alle som har vært med det siste året - det har vært en opplevelse, og vi har sammen etablert mye spennende tanker/ideer i egne bedrifter, i tillegg til nettverket.

Share This: