Work-shop på TUIL Arena

februar 15, 2023 TUIL Fotball

Etter å a vært med i bærekraftsnettverket "The Walk" i over ett år, så hadde vi på tirsdag en heldagssamling på TUIL Arena med ansatte fra TUIL  og Tromsø Lodge og Camping med bærekraft på agendaen.

Målsetningen var å øke bevisstheten rundt hvordan vi - alle - kan jobbe og tilrettelegge til en bedre hverdag for både kollegaer, medlemmer i klubb og besøkende til TUIL Arena gjennom hele året.

Les også: Idretten kan bidra

Vi jobbet oss gjennom hvilke bærekrafts mål som betyr mest for hver enkelt, definerte opp hvilke type aktiviteter / initiativ som TUIL kan gjøre mer av som gjør størst mulig forskjell, bærekraft som konkurransefortrinn, bærekraft på en troverdig måte, unngå grønnvasking og ikke minst konkrete initiativ til våre bærekrafts mål.

Temperaturen og gnisten steg på slutten av dagen når vi gikk igjennom "hva kan jeg gjøre, i min hverdag bidra med. Erkjennelsen av at det er ganske mye, og ofte veldig enkle ting gjorde at det såkalte løsningsrommet ble større, tydeligere og lettere å håndtere.

Den utfordrende delen var diskusjonene rundt hva vi bør gjøre mer av og hva vi bør gjøre mindre av, for å få til de initiativene vi ønsker for å lykkes. Men som alltid  - når flere flinke hoder tenker sammen, så kommer de gode ideene og løsningene, og vi har mer enn nok å ta med oss videre i arbeidet.

Les også: Idrett og tilhørighet

Dagens ordsky:

Ordsky_TUIL_implementering

 

Share This: